Over ons

Tailored solutions you really want.
Meedenken en snel oplossingen bieden is de werkwijze van KS Parts and Components. We werken met kennis van zaken en klantgericht, of het nu gaat om één speciaal gezet profiel of om verbindingsstukken, gevelbeplating of een innovatief bevestigingssysteem. Samenwerking is voor ons de sleutel tot succes. Met veel plezier en creativiteit bedenken we samen met onze opdrachtgevers de beste oplossingen. Graag gaan we met u in gesprek hoe wij u als ketenpartner van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog vrijblijvendcontact met ons op en vertel uw uitdagingen.

De mensen bij KS

De mensen bij KS zorgen dat onze technische expertise werkelijke meerwaarde voor u oplevert. Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Geschiedenis

KS Parts and Components is voortgekomen uit moederbedrijf KS Profiel, opgericht in 1975 onder de naam Kontinex Staal. Om haar systeemklanten te ontzorgen, wordt in 2016 de unit ‘Special Products’ opgericht. Deze unit ontzorgt met special products en andere verbindingsmaterialen en produceert andere constructiematerialen op maat voor opdrachtgevers van KS Systems.

Kwaliteit

Wij staan garant voor de kwaliteit en robuustheid van de producten en oplossingen die we leveren. Wij zijn daarom ISO 9001:2015" en EN 1090 Gecertificeerd.

Onze slogan is Tailored products you really want.Dat betekent dat we volledig klantgericht werken. U krijgt dus altijd de beste kwaliteit oplossingen voor uw vraagstuk, op tijd geleverd tegen de juiste prijs.

Contact

Als klant van KS Parts and Components beschikt u over uw eigen, vaste contactpersoon die er met volle toewijding op is gericht om u volledig te ontzorgen. Goede bereikbaarheid vinden we daarbij cruciaal, ook buiten kantoortijden als het nodig is want we weten dat het werk in de staalbranche eigenlijk nooit stilstaat.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, of direct een order wilt plaatsen. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer+31 (0)168 - 386 253.

Neem contact op

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!