Werken bij KS

Werken bij KS Parts and Components: De baan die je écht wilt. Werken bij KS Parts and Components betekent niet zomaar een baan. KS Parts and Components is onderdeel van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen.

Werken bij KS P&C

Werken bij KS Parts and Components: De baan die je wilt
Werken bij KS Parts and Components betekent niet zomaar een baan. KS Parts and Components is onderdeel van de bedrijvengroep KS Industries die vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk zorgen we samen voor tevreden klanten. Met ons enthousiasme, onze snelheid, kwaliteit en de drijfveer om zo efficiënt mogelijk te werken, streven we ernaar om kampioen in klantgerichtheid te zijn. Daarmee zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. En we groeien door! Kom jij met ons meegroeien?

Stage en werkend leren

Als je gedreven bent en tijdens je opleiding je ook in de praktijk wil ontwikkelen, kun je bij KS Profiel zeker terecht! Wij hebben stage- en leer-/werkplekken beschikbaar. Onder begeleiding van gedreven vakmensen met jarenlange ervaring leer je bij ons de kneepjes van het vak. Wil je weten of wij een plek hebben die aansluit op jouw opleiding? Maak een afspraak met Anita Derks, HR Adviseur (0168 - 386 266). Of mail je open sollicitatie naar anita.derks@ksprofiel.com.