Werken bij KS P&C

Werken bij KS Parts and Components: De baan die je wilt
Werken bij KS Parts and Components betekent niet zomaar een baan. KS Parts and Components is onderdeel van de bedrijvengroep KS Industries die vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk zorgen we samen voor tevreden klanten. Met ons enthousiasme, onze snelheid, kwaliteit en de drijfveer om zo efficiënt mogelijk te werken, streven we ernaar om kampioen in klantgerichtheid te zijn. Daarmee zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. En we groeien door! Kom jij met ons meegroeien?

Wat kan je van ons verwachten?
Werken bij KS Parts and Components betekent onderdeel worden van een klein en hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. We zijn een robuuste speler in de staalbranche en hebben veel kennis van onze klanten. Je gaat ons meehelpen onze groeiambities te realiseren. We werken daarbij commercieel en professioneel, met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Nadruk bij KS Parts and Components ligt op oplossingsgericht en snel werken om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij Parts and Components


Vacatures KS Group!

Staat de vacature voor jou er niet tussen. Dan hebben we mogelijk nog een passende vacature bij een van onze zuster ondernemingen. Ben je iemand die op zoek is naar een technisch, innovatief, commercieel, logistiek of administratieve functie in een innovatief bedrijf.? Bekijk dan snel of er passende vacatures zijn!